Cursussen

Cursussen bij PJS Records
Wil je meer gaan doen met geluid voor artiesten? Wil je eigen nummers op gaan nemen, wil je als DJ een zaal op zijn kop zetten? PJS Records heeft dan voor jou de geschikte cursus.DJ Cursus: Hoe gaaf lijkt het je om een hele zaal vol met dansende mensen uit hun dak te zien gaan op de muziek die je naadloos over laat gaan van het ene in het andere nummer?

In 10 lessen krijg je de technieken en skills aangeleerd om een geweldig feest neer te zetten.

Kosten: 15 euro per cursusavond (2 uur)

Cursus zowel in groepsverband als individueel mogelijk

Onderstaande video laat zien hoe onze jongste cursist (15 jaar) de zaal volledig op zijn kop zet!

Cursus geluidstechniek: in 4 dagen krijg je theorie en praktijk over wat een geluidstechnicus doet. Aan het eind van de cursus ga je ook het live geluid voor een band doen. Je hebt dan de basis curusus doorlopen en heb je een goed idee over  wat je moet doen om het geluid op het podium en het geluid in een zaal goed moet laten klinken.

Kosten: 150 euro

Cursus alleen individueel


Cursus produceren; in 4 dagen krijg je de theorie en praktijk hoe muziek opgebouwd is, wat er nodig is om een track te maken en hoe alles in verhouding tot elkaar te zetten; drums, instrumenten en stem. Daarnaast leer je de opbouw van de verschillende DAW's  (opname programmatuur in de PC), zoals Sonar, Cubase, Ableton en Pro-tools. Aan het eind van de cursus heb je een eigen track gemaakt.

Kosten: 150 euro

Cursus zowel individueel als in groepsverband (3 personen maximaal) mogelijk